Verbouwen zonder zorgen, dat kan bij Meersman. Neem contact op.

Contact

Professioneel bouwbedrijf met jaren ervaring
Op ons kan u bouwen

Zowel voor grote opdrachten, nieuwbouwwoningen als kleine of grote renovatiewerken kunt u terecht bij Meersman, uw bouwbedrijf in Boom. Ook de uitbreekwerken nemen wij voor onze rekening indien u dit graag zou wensen.

Meewerkende zaakvoerder

Ons bouwbedrijf is gelegen te Boom, maar onze werkregio is zeer ruim en ligt verspreid over heel België. Door het feit dat ook de zaakvoerder meewerkt aan alle opdrachten is er steeds open communicatie naar klanten toe. Elke verandering kan rechtstreeks gemeld worden. Ons bedrijf houdt zich graag aan gemaakte afspraken en termijnen zodat uw bouwproject daadwerkelijk klaar is op de afgesproken datum. Wij begrijpen de zorgen van onze klanten en houden daar zo goed mogelijk rekening mee.

Knowhow en inzicht

Gino Meersman is ongetwijfeld dé partner bij uitstek om uw huis te laten verbouwen. Onze ruime ervaring zorgt voor een uitstekende knowhow en inzicht in alle bouwaspecten. Wij staan u daarin bij met raad en daad. Maak kennis met het ervaren bouwbedrijf van Gino Meersman te Boom en u zult verrast zijn over de service en opvolging.

Bouwbedrijf Meersman

Schriek 1
2850 - Boom


Tel.: 03 201 60 63 03 201 60 63
BTW BE 0695.829.104