Verbouwen zonder zorgen, dat kan bij Meersman. Neem contact op.

Contact

De keuken van uw dromen, dankzij onze keukenrenovatie
Op maat van uw behoeften

Voor uw keukenrenovatie in Boom kiest u best voor een erkende aannemer. Bouwbedrijf Gino Meersman zorgt steeds voor een oplossing op maat. Wij overlopen met u de verschillende mogelijkheden en voeren dan alles uit van a tot z.

Kleur en indeling

Stap voor stap overlopen wij het type keuken dat u wenst te verkrijgen: welke kleur, welke indeling, welke toestellen en waar moeten deze komen... Uiteraard worden ook de mogelijke materialen besproken. Wenst u deuren met een beschermende laag tegen krassen of hoeft dit niet? Wilt u veiligheidsstops op de deuren zetten zodat de kleintjes nooit hun vingers tussen de deur kunnen steken? Kortom, heel wat specificaties die van uw keuken een persoonlijk en belangrijk project maken.

Ervaring en voorbereiding

Een keukenrenovatie vraagt veel voorbereiding en uitvoerders die over voldoende ervaring beschikken. Een keuken gaat namelijk gemiddeld zo’n twintig jaar mee en dus is het belangrijk dat alles goed en correct wordt uitgevoerd. Wij helpen u graag verder bij al uw vragen. Contacteer Bouwbedrijf Meersman uit Boom en wij gaan meteen aan de slag.

Bouwbedrijf Meersman

Schriek 1
2850 - Boom


Tel.: 03 201 60 63 03 201 60 63
BTW BE 0695.829.104