Verbouwen zonder zorgen, dat kan bij Meersman. Neem contact op.

Contact

Aannemer Gino Meersman: bouwen en verbouwen in Boom en omgeving
Totaalofferte op maat

Als u op zoek bent naar een geschikte aannemer in Boom of de rest van België voor het bouwen of verbouwen van uw woning, dan bent u bij Bouwbedrijf Meersman aan het juiste adres. Gino Meersman is al meer dan 25 jaar actief in de bouw- en renovatiewereld.

Lange levensduur

U kunt bij ons terecht voor diverse bouwwerken bij nieuwbouw en renovatie. Zo staan wij onder meer paraat voor tegelwerken, uitbreekwerken, kleine sanitaire en elektriciteitswerken, keukenrenovatie, badkamerrenovatie en vloerwerken. Wij komen bij elke opdracht steeds ter plaatse om een beter beeld te krijgen van de uit te voeren werken. Aan de hand van onze opmetingen maken wij een totaalofferte op. Als erkend aannemer uit Boom maken wij gebruik van kwaliteitsmaterialen die een lange levensduur garanderen.

Ervaren vakmensen

Ons team is niet groot maar bestaat uit ervaren vakmensen die hun job perfect kennen. Dit is onze grote troef, alle renovatiewerken worden tot in de kleinste details afgewerkt. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Neem vrijblijvend contact op met aannemer en vloerder Gino Meersman van het gelijknamige bouwbedrijf voor meer info of een prijsofferte.

Bouwbedrijf Meersman

Schriek 1
2850 - Boom


Tel.: 03 201 60 63 03 201 60 63
BTW BE 0695.829.104